Stars P19 kausiennakko
Julkaistu: 09.09.2022 19.39

Stars P19 kausiennakko

Stars P19 kausiennakko 2022-2023

=============================

P19 Kausiennakossa kauden 2022-2023 mietteet Päävalmentajalta sekä Kapteenilta Stars-Areenalta joukkueen tämän päivän tilanteesta ja ajankohtaisista asioista.

"Stars P19 päävalmentaja, Harry Virtanen, tuttavallisemmin HV.

Tulevan kauden valmistelut alkavat olla loppusuoralla. Mitkä tunnelmat tällä hetkellä, kun viralliseen aloituspeliin on vain muutama päivä aikaa?"

HV: Odottavat tunnelmat missä tosiasiassa mennään. Joukkueessa on iso potentiaali. Saadaanko se kaivettua esiin tuleviin koitoksiin on eri asia.

"Kauteen valmistavat harkkapelit menneet hyvin ja kovaakin sakkia on ollut vastassa. Minkälaista osviittaa tämä antaa tulevan kauden suhteen?"

HV: Harkkapelit aina harkkapelejä, yhtään pistettä ei niistä saada, pelataan paineettomasti. Näiden onnistumisten jälkeen flunssat ja muu sairastelukierre katkaissut erittäinkin hyvän harjoittelujakson, kun vain puolet pelaajistosta ollut harjoittelukuntoisia. Tosin, samankaltainen tilanne varmasti myös vastustajilla, mutta joukkueella silti kaikki mahdollisuudet pärjätä kunhan maltetaan joukkueena pelata.

"Tämän päivän tilanne sairasteluiden osalta. Missä mennään?"

HV: Pienentynyt onneksi. Sairasteluajankohta oli onneksi tässä välijaksolla ennen kauden alkua. Tänä päivänä enemmän toipilaita kuin sairastelijoita.

"Aloitusvastustajana kotikaukalossa jo pre-seasonilta tuttu isoin numeroin kaatunut Ervi-Akatemia hurlum-hei pelissä. Minkälaisen startin tämä antaa tulevaan kauteen?"

HV: Oma kurinalainen peli pidettävä kasassa missä viisikot tukevat toisiaan kuten myös maalivahdiamme. Vielä ei pysty sanomaan, miltä näyttää. Katsotaan.

"Potentiaaliahan joukkueessa on, minkälainen tunnelma joukkueesta on sinulle välittynyt kauden tosipelien lähestyessä treeneissä ja muutenkin olemuksessa? Paljon uusia pelaajia, runko pysynyt hyvin kasassa, uudet pelaajat tuttuja, mutta kuitenkin eri joukkueista. Miltä se näyttää tällä hetkellä joukkueen tekemisessä?"

HV: Ketjuja pyritty muokkaamaan siten, että ennastaan tutut pojat pelaisivat keskenään. Toimivia kentällisiä, hyökkäyskolmikoita ja pakkipareja pyritään hyödyntämään. Joukkueen laajuus, muutama sairastapaus ei peliä kaada, ja terve kilpailu pelipaikoista parantaa jokaisen pelaajan kehitystä. Pystytään pelaamaan kolmella kentällä pelit läpi eikä tarvetta tai halua kahden kentän peliin missään tapauksessa. Päästään hyvään pelinopeuteen ja taataan se kolmella kentällä.

"Viimeisenä oma kommentti kauden ennakkoon? Mitä kannattaa seurata joukkueen tekemisessä?"

Terävyys puolustuspelissä, missä tällä osa-alueella mennään tänään

"Ensimmäistä ja viimeistä kertaa kauden aikana kysytään: 'Tulosveikkaus kauden ensimmäisestä pelistä?'"

HV: Nyt on vaikea... Peli päättyy 8-4 meille.

- - - - - - - - - - - - - -

Sebastian Forsstedt (C)

"Sebastian Forsstedt, joukkueen kapteeni, tuttavallisemmin 'Basti'. Joukkueen tunnelmat ennen kauden starttia?"

Basti: Hyvät tunnelmat. Treenattu kovaa ja ollaan valmiita. Melkein voisi sanoa että pakkovoitto haettava joka pelistä, jotta tavoitteena oleva SM paikka saavutetaan.

"Joukkueen tilanne? Mitä nostaisit joukkueen vahvuuksiksi?"

Basti: Valmiita ollaan. Joukkuehenki, pelataan joukkueena ja viisikkoina toisin kuin viimekaudella. Viisikkopeli ehdottomasti.

"Isoimmat haasteet mitä joukkueen tekemisessä pitää saada kulkemaan että tavoite saavutetaan?"

Basti: Keskusta ja puolustuspeli pidettävä kasassa

"Millä mielin kauden alkuun ja ensimmäiseen kotipeliin?"

Basti: Voitto mielessä. Pelataan ja pidetään hauskaa.

"Omat ajatukset kauden ennakkoon kapteenin silmin?"

Basti: Hyvä kausi tulossa, voitokas. Tulevassa Derby-pelissä Heimon kaato mielessä.

"Tulosveikkaus ensimmäistä ja viimeistä kertaa kauden aikana, starttipelistä Ervi-Akatemiaa vastaan"

Basti: Aika paha..15-4 Starsille

Kiitos ja Tsemppiä kauteen!