T16 Kirsi Westerlund Memorial Cupin voittoon!
Northern Stars ryJulkaistu: 03.09.2024 10.53

Yksi kauden hienoimmista alusturnauksista sai upean päätöksen kun T16 Tähdet huuhtoivat kultaa! Jännittävääkin jännittävämpi finaali päättyi lukuihin 6-7 kahden tutun joukkueen välillä.

Ensimmäisen erän, ja 0-3 johdon jälkeen, näytti jo siltä että Tähdet vievät pelin heittämällä. Toiseen erään tuli kuitenkin EräViikingit uudella ilmeellä ja latoi neljä maalia taululle, Starsin jäätyä nollille. Näin kolmanteen erään lähdettiin kutkuttavista 4-3 asetelmista. Stars T16 klaittoi hyrskyn myrskyn kolmannessa, iskien peräti 4 maalia, vastustajan jäädessä kahteen. Näin varmistui kultainen lopetus upealle turnaukselle!

Turnauksen arvokkaimmaksi pelaajaksi arvostettiin Starsin Henna Taponen, joka pelasi huikean turnauksen.

Northern Stars kiittää Eräviikinkejä hienosta finaalista sekä mahtavasta turnauksesta, tästä on hieno jatkaa kohti ensi viikonloppuna alkavia SM-karsintoja! T16 aloittaa pelit Raatenkankaan liikuntasalissa, Joensuussa, 7.9 klo 11:00 Joensuun Josbaa vastaan.

( Kuva: Eräviikingit Helsinki )