​Northern Starsin T12 aluesarjan finaalissa lauantaina 20.4. klo 12.30
Northern Stars ryJulkaistu: 15.04.2024 14.03

​Northern Starsin T12 aluesarjan finaalissa lauantaina 20.4. klo 12.30

Northern Starsin tyttöjen T12 salibandyjoukkue on raivannut tiensä Uudenmaan alueen haastajasarjan finaaliin. Finaali Iceheartsia vastaan pelataan Helsingin Mosahallissa lauantaina 20.4. kello 12.30. Finaaliin on vapaa pääsy. Tervetuloa katsomaan!

Joukkueen kausi on sujunut nousujohteisesti ja ollut täynnä iloisia hetkiä ja upeita suorituksia. Joukkue on näyttänyt vahvuutensa niin hyökkäys- kuin puolustuspäässäkin, ja osoittanut kykynsä voittaa vaikeita pelejä tiukan taistelun jälkeen.

Iceheartsia vastaan odotettavissa on tiukka ja vauhdikas kamppailu. Finaalipäivänä 20.4. Helsingin Mosahallissa tulee olemaan täynnä jännitystä ja intoa, kun samana päivänä pelataan myös kilpasarjan mitalipelit.

Northern Stars T12 etsii ensi kauden joukkueeseen uusia 2013 ja 2014 syntyneitä tyttöjä. Haussa on sekä kokeneempia pelaajia että vasta-alkajia. Tärkeintä on, että on halua harjoitella ja kehittyä mahtavan joukkueen matkassa. Lisäksi etsimme yhtä tai useampaa maalivahtia ryhmäämme. Tavoitteenamme on muodostaa ensi kaudelle kaksi peliryhmää sekä osallistua molemmilla salibandyliiton sarjoihin. Lisäksi pyrimme osallistumaan 1-3 turnaukseen kauden aikana.

Tervetuloa mukaan!

Lisätiedot:

Jani Tuulasvaara, Joukkueenjohtaja

t12northernstars@gmail.com

Mika Palo, Vastuuvalmentaja

palomika2@gmail.com

Floorball Club Northern STARS, Espoo Finland // #onlypositivevibes


Contact us: heidi@northernstars.fi / toimisto@northernstars.fi