12
LOK
18.00
STARS P19, P19 1.Divisioona

PSS - Stars   

Porvoo SBH

Otteluraportti PSS vs Stars P19

Otteluraportti PSS vs Stars P19 12.10.2022 klo 19.00 @Porvoo SBH

Illan säbäilyt säbäilty ja 3 pistettä lähti kotiinviemisiksi Espooseen numeroin 7-8. Mutta...

Täytyy ottaa hattu päästä ja antaa taputukset kotijoukkueen pelilliselle vastukselle sekä asenteelle kentällä. Porvoon pojat pääsivät loistamaan niin fyysisessä kuin 5v5 pallollisessa- ja erikoistilannepelaamisessa yhtä alivoimamaalia lukuunottamatta voittaen erikoistilannepelaamisen selkeästi: PSS YV 2/3 + IM 1 maali vs Stars YV 0/2 ja 1 AV maali tehtynä.

Pelistä povailtiin mielenkiintoisia käänteitä sisältävää vääntöä ja näinhän se sitten olikin. Maaleja tehtiin läpi ottelun lähes tasatahtiin eron ollessa isoimmillaan kahden maalin mittainen. PSS karvasi fiksusti, piti palloa ja puolusti hyvin; vedoista jäi suuri osa peittoihin tai hyvin pelanneen maalivahdin torjuntoihin. Stars ei ollut selkeästi valmis ottamaan vastaan tarmokasta vastustajaa, mutta riittävä perustekeminen piti ottelun kuitenkin hallinnassa.

Stars valmennus reagoi haastavaan tilanteeseen tarttumalla tussiin ja kaikkia kolmea Stars-kentällistä muokattiin läpi kahden viimeisen erän kunnes kolmannessa löytyi viimein kokoonpano jolla tiukka ottelu saatiin tappiotilanteesta nousten hoidettua kotiin.

Tekemistä rikkoi kentällä pelin läpi "hieman" vaihteleva tuomarilinja; välillä tuli kohtuu helpolla minuutteja ja sitten saikin pelata roisisti ilman vihellystä mikä luonnollisesti aiheutti jonkin verran hämmennystä pelaajiston keskuudessa.

Ei silti PSS:ltä mitään pois. Pelillisesti ilta oli jopa Stars-lasien läpi katsottuna selkeästi heidän; täplät taululla vain kertovat karun totuuden siitä, kuka pisteet vei, mutta aivan hyvin jopa ilman suurempaa vääryyttä ne olisivat tälläerää voineet olla toisinkinpäin.

Niin. Ja kuten ennakkoon arvattu buffetista löytyi ne perinteikkäät kotileipomukset, pirteät ja mukavat myyjät sekä Berliininmunkit, mihin loppujen lopuksi törmää aika harvoin halleja kiertäessä. Iso käsi tästä!

Kiitos opettavaisesta illasta PSS:lle ja vilpittömästi onnea seuraaviin koitoksiin! Stars pojat kohtaavat vieraskentällä sunnuntaina seuraavaksi Hawks:n ja tuohon otteluun tästä illasta jäikin paljon mielenkiintoista ja tosiaan opettavaista mietittävää tähtilaivaston komentoketjulle.

-Stars P19 -reportteri

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Floorball Club Northern STARS, Espoo Finland // #onlypositivevibes


Contact us: heidi@northernstars.fi / toimisto@northernstars.fi