26
TAM
16.45
STARS P19, P19 SM-sarja

Oilers - Stars   

Esport Arena

Otteluraportti Oilers NG - Stars P19SM

Raportti Oilers NG vs Stars P19SM to 25.1.2023 klo 18.15 @ESportAreena

Ryöstöretki torstai-illan tärkeistä Derby-pisteistä Stars-Arenalle onnistui numeroin Oilers 6 - Stars 9.

Ennusteessa aavisteltiin tunteikasta hurmospeliä. Aina ei kuitenkaan osu kohdalleen, kuten ei sääennusteissakaan: tunnetta tai extralatausta kenttätapahtumista ei ollut selkeästi aistittavissa katsomoon asti vaan ennemminkin molemmat joukkueet tuntuivat lähteneen arki-illan otteluunsa kuin harhaillen sakeaan usvaan.

Pelitapahtumissa riitti kuitenkin jännitettävää: Stars 0-2 johtoon, Oilers tasoihin, maaleja vuoron perää, Oilers johtoon, Stars tasoihin ja loppupelin hallinta Starsille, palkintona voitokkaat 3 sarjapistettä.

Ei siis mitään ihmeellistä jälkipolville kerrottavaa. Vääntöä, suorittamista ja loppuvihellyksen jälkeen kotiin seuraavaan otteluun valmistautumaan.

Stars P19 kiittää isäntiä reilusti pelatusta ottelusta ja kohtaa seuraavaksi jo sunnuntaina klo 15.00 O2-Jyväskylän kotihallissaan, kun taas Oilers pääsee pidemmän pelitauon jälkeen taistelemaan 11.2. Derby-pisteistä Indiansin vieraaksi, yllättäen lainakotikaukalonsa Stars-arenan sijaan pitkästä aikaa jonnekin muualle, Tapiolan urheiluhallille.

-Stars P19 -reportteri

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Floorball Club Northern STARS, Espoo Finland // #onlypositivevibes


Contact us: heidi@northernstars.fi / toimisto@northernstars.fi