15
TAM
17.00
STARS P19, P19 SM-sarja

Stars - LASB  

Stars Arena

Otteluraportti Stars - LASB P19 SM

Raportti Stars vs LASB P19SM su 15.1.2023 @Stars arena

Sunnuntai-illan sotatanner on rauhoittunut..liioittelematta juuri siltä se näytti, kun LASB vei pisteet tähän mennessä kauden fyysisimmässä ja kuumimmassa taistelussa.

Positiivinen erityismaininta vierailija maalivahdille. Ihan mieletöntä ja kliinistä torjuntatyöskentelyä läpi ottelun! Positiivisena pelillisenä tekemisenä mainitaan LASB kenttäpelaajiston laukausten peittointo, varsinkin ratkaisevissa hetkissä viimeisessä erässä sekä luonnollisesti kauniisti tehdyt maalit.

Se siitä pelillisestä annista, mutta ne muut asiat sitten seuraavaksi.

Ottelunhan voi voittaa monin tavoin. Pääajatus pelissä liittynee oman vahvan käsityksen pohjalta kuitenkin siihen, että peliä ohjaavat tietyt tinkimättömät ohjenuorat kuten säännöt, vastustajan kunnioittaminen, raaka taistelu niistä tärkeistä jaossa olevista pisteistä jne. Ne ehkä ikälopun kirjailijan ajatuksien pehmeät arvot.

Alku näyttikin laadukkaalta, vauhdikkaalta, kovatasoiselta fyysiseltä väännöltä, mitä pelin ytimessä pitääkin olla, nähdä ja vaalia. Maaleja tehtiin lähes vuoronperää johtoaseman vaihtuessa. Mitä pidemmälle kello juoksi, sitä enemmän alkoi ilmetä myös peliin kuulumattomia tapahtumia.

Täytyy rehellisesti sanoa, ettei varsinkaan tämän illan nähdyn jälkeen ole ajatustakaan siitä että olisinpa ylpeä jos oman seuran pelaaminen näyttäisi voitokkaan vastustajan tekemiseltä... tähtilasien läpi nähtynä ottelu on toki hävitty, se myönnetään suorin selin, mutta kuitenkin kaikista eniten siitä hyviä ajatuksia jäi selviytymisestä ilman isoja loukkaantumisia sekä myötähäpeälliset tunteet vastustajan, jopa epäurheilijamaista, toimintaa kohtaan.

Summauksena tästä todettakoon, että rakastan Salibandyn fyysistä pelitapaa, rehtiä kovaa taistelua ja sitä että mennään tilanteisiin tavoitellen sitä kaikkien himoitsemaa palloa, pidetään pilkettä rajoja kunnioittaen silmässä yms.. Se mikä vihaksi pistää on ajatus siitä, mitä ihmeen lajia tässä tuli juuri seurattua: Rugby mailoilla, amerikkalaista jalkapalloa, painia vai ehkä ennemminkin nähtiin vapaaottelua? Tänään mietteet vaelsivat tuolla tasolla. Mitä tähän enää muuta sanomaan? Onnittelut LASB voitosta.

Kuumaa seuraavaa Stars ottelua odotellen väitäen, että tällaisia negatiivisten ajatusten sekamelskaa se ei tule tuottamaan vaikka Derby -pelissä vauhtia sekä tapahtumia riittääkin: perjantaina 20.1. kalpaa kalistelevat Indians ja Stars. Tervetuloa kaikki kynnelle kykenevät katsomaan kovaa, mutta rehtiä vääntöä tarjottimella olevista pisteistä Stars Arenalle!

-Stars P19 -reportteri

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Floorball Club Northern STARS, Espoo Finland // #onlypositivevibes


Contact us: heidi@northernstars.fi / toimisto@northernstars.fi