Stars Arena

Otteluraportti Stars - Pirkat P19 SM

Raportti Stars vs Pirkat P19SM su 8.1.2023 @Stars arena

Vain pisteet merkitsee ja kolmeen pelistä voi aina olla tyytyväinen, vai miten se vanha viisaus menikään? Jaa-a. Vähän voi tuota haastaa.

Draaman kaarta tarjoiltiin illan ottelussa oikein isosti. Liekö Pirkkojen etuna ollut yksi pelattu ottelu Indiansia vastaan uuden vuoden puolella tauon jälkeen, sillä vierailija oli ensimmäisessä erässä huomattavasti paremmin hereillä monellakin osa-alueella. Pelivalmius oli selkeästi aivan eri luokkaa näiden taistelevien joukkueiden välillä, kun Stars pojat puolestaan heräilivät joulutauon koomastaan.

Toisessa erässä Stars poikien pelin laatu parani ensimmäisestä ja se alkoi näyttää pikkuhiljaa jo siltä kuin pelin pitäisikin.

Kolmannen erän ensimmäisen 15 minuutin jälkeen pelin punainen lanka näytti siirtyvän selkeästi kotijoukkueen haltuun, mutta mikä magia aikalisässä voikaan olla, kun Pirkat tällaisen pyysi ajassa 57.11 tilanteen ollessa jo "selvä" numeroissa 10-6:

- maalivahti pois

- 57.52 10-7 IM

- 58.09 Stars 2 min, Pirkat YV

- 59.02 10-8 YV+IM

- 59.58 10-9 IM

Ja näiden tulostaulun muutoksien väliin mahtui lukuisia Stars leirin erinomaisia "game-saver" -peittoja vajaamiehityksellä pelatessa.

Täytyy nostaa rehdisti Pirkoille hattua sinnikkäästä loppuunasti pelaamisesta ja kiittää tähtiä korkeampia voimia siitä, että kello pysähtyi ajassa 60.00 Stars voittoon 10-9.

Mitäs pelistä jäi käteen? Silavan ja lohiöljyn liukastamat mailat pitää saada taas pysymään rennosti kädessä, tekemiseen rauhallisuutta ja järkeistää tiettyjen osa-alueiden pelaamista ja eikun uutta kohti.

Seuraavaksi isännöidään tasan viikon päästä LASB:a ja sitten nähdään, miten tämän illan opit on otettu haltuun.