10
JOU
13.30
STARS P19, P19 SM-sarja

Stars - Oilers  

Stars Arena

Otteluraportti Stars P19 - Oilers NG

Raportti Stars P19 vs Oilers 10.12.2022 la @StarsAreena

Viimein se kauan odotettu P19 SM saatiin käyntiin lauantain paikalliskamppailussa Esport Oilersia vastaan.

Ottelun intensiteetti olikin sitten jotain ihan muuta kuin mitä divarikamppailuissa alkukauden osalta totuttiin näkemään. Päästä-päähän mentiin kuin vangittujen villihevosten päästyä karsinaan; pelillinen anti lähes koko ottelun ajan oli näytöskilpailu siitä kuka yksilöistä juoksee nopeiten päädystä toiseen.

Välistä nähtiin toki silmiä hiveleviä maalejakin, mutta kaikenkaikkiaan pelistä jäi varmasti molempiin leireihin hieman mutusteltavaa ja jälkijutustelun aihetta. Sivullisenkin silmin oli aistittavissa, että Oilers, pudottuaan ylemmästä SM-sarjasta alempaan tasonmittauksen kautta, oli saanut nauttia kovemmista peleistä alkukauden ajan. Stars pojat toki tekivät duuniansa, ja hyvin tekivätkin, mutta tempon ja intensiteetin mukaan sattuneet joukkuepelilliset virheet Oilers pääsi kuittaamaan nopeasti ja napsasi tästä viihdyttävästä ottelusta, pikkiriikkisen paremmuutensa myöten, pisteet öljytynnyriinsä numeroin 9-11.

Kiitos Oilers opetustuokiosta, Stars-laivue lähtee tästä haalituin opein kohti seuraavaa koitosta, vieraspeliin ensiviikonlopun lauantaiksi Jyväskylän-isäntien kestittäviksi, kun vastaan asettuvat lauantaina O2 ja sunnuntaina Happee.

-Stars P19 -reportteri

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Floorball Club Northern STARS, Espoo Finland // #onlypositivevibes


Contact us: heidi@northernstars.fi / toimisto@northernstars.fi