19
MAR
11.30
STARS P19, P19 karsintapelit alempi sm

Nibacos - Stars   

Hollihaka Kokkola

Otteluennakko Nibacos - Stars la & su

Ennakko SM-karsinta, Nibacos vs Stars P19 19.-20.11.2022 la @Kokkola + su @StarsAreena

Ensimmäinen tähtikortti tuli katsottua männeenä viikonloppuna Indians:a vastaa, kun kirvelevän tappion jälkeen todettiin selkä suorassa Heimon matkanneen suoraan SM-karkeloihin loppukaudeksi.

Stars pojilla on käytössä vielä yksi paljastamaton kortti kätösessä ja edessä viikonloppuna "Matka sinne ja takaisin", tälläkin kertaa tosimielessä. Kaksi ottelua, vuoroin vieraissa, missä ratkaistaan kummankin kohtalo jatkosijoitusten osalta.

Peleihin ei ole varaa lähteä tunnustellen, takki auki tai vajaalla keskittymisellä. Raivoikkkaasti kannustava kokkolalaisyleisö tuo takuuvarmasti sähköistä tunnelmaa ensimmäiseen peliin ja usko on vahvasti, että kentänlaidalle saadaan sama kotiyleisön vastaus myös sunnuntaille, kun Kokkola matkustaa vierailulle Espooseen.

NYT ne pölyttymässä olleet rummut, torvet, viulut tai mitkä tahansa rytmiset kannustimet komeron perältä löytyykään hyvin viritettyjä äänijänteitä unohtamatta, otetaan mukaan viimeistään sunnuntaina StarsAreenalle kannustamaan tähtilaivaston miehistö voittoihin!

-Stars P19 -reportteri

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Floorball Club Northern STARS, Espoo Finland // #onlypositivevibes


Contact us: heidi@northernstars.fi / toimisto@northernstars.fi