5
MAR
13.30
STARS P19, P19 1.Divisioona

Stars - Nokian KRP  

Stars Arena

Otteluraportti Stars P19 - Nokian KRP

Otteluraportti Stars P19 vs Nokian KRP 5.11.2022 klo 15.00 @StarsAreena

P19 1-div. alkusarjan toiseksi viimeinen ottelu pelattiin lauantaina Stars Areenalla.

Nähtiinkin ottelun tärkeyttä varsin mainiosti kunnioittava pirteä, vauhdikas ja jännittävä taistelu tarjolla olleesta kolmesta sarjapisteestä. Jännitysmomentteja ja taisteluita ottelun sisällä päästiin todistamaan toisensa perään, kun Nokian pojat olivat tulleet tosissaan haastamaan Espoon isäntäväkeä.

Tasainen, laadukas ja kovatasoinen ottelu, mistä ainoat mainittavat erot joukkueiden sisältä löytyivät siitä miten maalit syntyivät. Stars nakutti pääosan maaleistaan 5v5 pelissä kun KRP taasen vastasi tähän erinomaisen tehokkaalla erikoistilannepelaamisellaan tehden kaikki(!) neljä maaliansa erikoistilanteista; 3/3 YV maalia + 1 IM.

Joukkueiden vaihtopenkeiltä oli selvästi aistittavissa lataus ja tunnelmataso, mitä peliin oli saatu tuotua. Molemmilta joukkueilta tarjoiltiin selvästi parastaan osaamista kentälle mitä repertuaarista löytyi. Hieno peli, hieno tunnelma, hieno jännitysnäytelmä ja espoolaisjoukkueen helpotukseksi tulikuumaksi kehittynyt pistepotti jäi kotikonnuille.

Alkusarjaa on Stars poikien osalta jäljellä vielä yksi ottelu, missä ratkaistaan "vain ja ainoastaan" kuka sen mansikan kakun päältä nappaa: kumpi sarjan Espoon joukkueista saa ladattua akut ja osaamisrekisterinsä sille tasolle, että suora paikka SM sarjaan divarista saadaan lahjana duunista ja kumpi siirtää katseet tulevaisuuden karsintaotteluun mahdollisesta SM paikasta.

Tätä ensi perjantain säbäherkkua vesi kielellä ja kuola poskella odottaen sekä unettomia jännitysöitä parhaansa mukaan vältellen

-Stars P19 -reportteri

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Floorball Club Northern STARS, Espoo Finland // #onlypositivevibes


Contact us: heidi@northernstars.fi / toimisto@northernstars.fi